Posts
HUGE HOT DOG - GRILLED ONIONS - GHERKINS - 1 METER HOT DOG - POLISH STRE...
- Link ophalen
- X
- Andere apps
Triple Shawarma Tasted in London Leather Lane Market. World Street Food
- Link ophalen
- X
- Andere apps
HOLLANDSE SNERT
- Link ophalen
- X
- Andere apps
INGREDIENTEN: 2 uien ( fijngehakt) 2 rode uien ( Fijngehakt) 4 tenen knoflook ( fijngehakt) 1 knolselderij ( in blokjes gesneden) 1 bleekselderij ( in ringen gesneden) 1 winterpeen ( in blokjes gesneden) 1 prei ( in ringen gesneden 2 karbonades 2 speklappen 2 rookworsten 4 aardappelen gemalen kruidnagel ( potje) 2 laurierbladeren peper en zout naar keuzen kerrie kurkuma 2 kippenbouillonblokjes pikante kipkruiden cayennepeper/ 1 rode peper met zaad 1 rode paprika 1 potje mosterd 1 el Bereidingswijzen: Neem een grote pan en doe wat boter en fruit de uien en knoflook 2 minuten aan en voeg dan de bleekselderij toe en laat dit nog 1 minuut mee fruiten voeg dan 3 liter water toe en voeg vervolgens het spek en karbonades toe met 2 blokjes kippenbouillon met wat peper, zout...
BOEREN KIPPENSOEP
- Link ophalen
- X
- Andere apps
INGREDIENTEN: 2 grote uien fijngesnipperd 4 tenen knoflook fijngehakt 1 prei fijngesneden 2 wortels in dobbelsteentjes gesneden 1 soepkip 1 bloemkool 1 bosje peterselie 1 bosje selderij 300 gr gehakt voor soepballetjes 1 komkommer in dobbelsteentjes gesneden peper en zout naar smaak wat laurier en kruitnagel vermicelli / mie VOORBEREIDING: Doe de kip in een grote pan met koud water en de kruidnagel en laurierblaadjes kook deze...
OOSTERSE KARBONADES
- Link ophalen
- X
- Andere apps
INGREDIENTEN: - 4 teentjes knoflook geperst - 2 el sesamolie - 4 el Japanse sojasaus ( kikkoman ) - 1 el gembersiroop - 2 tl sambal oelek - 2 rode pepers fijngehakt met zaadlijst - 4 ribkarbonades / schouderkarbonades - 4 bosuitjes - 1 el olie - 4 el geroosterde sesamzaad VOORBEREIDING: Doe in een schaal de knoflook, sojasaus ,gembersiroop en de sambal en de rode pepers en meng goed door elkaar Leg de karbonades in de schaal met marinade en laat 1 dag marineren in de koelkast zo dat de smaken er lekker in kunnen trekken BEREIDINGSWIJZEN: Karbonades uit de marinade halen en doorscheppen . Bosuitjes met olie bestrijken Vlees op de BBQ in 8-12 minuten om en om roosteren De laatste 2 minuten de bosuitjes mee roosteren Karbonades met sesamzaad bestrooien SERVEERTIP: EET het lekker met koude mihoensalade of met rijs en roergebakken Ja...