OOSTERSE KARBONADES
INGREDIENTEN: - 4 teentjes knoflook geperst - 2 el sesamolie - 4 el Japanse sojasaus ( kikkoman ) - 1 el gembersiroop - 2 tl sambal oelek - 2 rode pepers fijngehakt met zaadlijst - 4 ribkarbonades / schouderkarbonades - 4 bosuitjes - 1 el olie - 4 el geroosterde sesamzaad VOORBEREIDING: Doe in een schaal de knoflook, sojasaus ,gembersiroop en de sambal en de rode pepers en meng goed door elkaar Leg de karbonades in de schaal met marinade en laat 1 dag marineren in de koelkast zo dat de smaken er lekker in kunnen trekken BEREIDINGSWIJZEN: Karbonades uit de marinade halen en doorscheppen . Bosuitjes met olie bestrijken Vlees op de BBQ in 8-12 minuten om en om roosteren De laatste 2 minuten de bosuitjes mee roosteren Karbonades met sesamzaad bestrooien SERVEERTIP: EET het lekker met koude mihoensalade of met rijs en roergebakken Ja...