OOSTERSE MARINADE





INGREDIENTEN :

300 ml  droge witte wijn of 300 ml vleesbouillon
100 ml sojasaus
    2 el  zonnebloemolie
    8      teentjes gehakte knoflook 
    4      bosuitjes in ringen gesneden
1,5  tl   gemberpoeder
            mespuntje versgemalen peper
   4       kruidnagels


BEREIDINGSWIJZEN:

Meng 300 ml droge witte wijn of vlees bouillon met 100 ml sojasaus, 2 el zonnebloemolie, 8 teentjes fijngehakte knoflook, 4 bosuitjes in ringen gesneden , 1,5 tl gemberpoeder , mespuntje versgemalen peper en 4 kruidnagels.

Leg er 1 kg sukadevlees, kippendijfilet , runderriblappen of hamlappen in en marineer circa 6 uur in de koelkast                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              
   


Reacties

Populaire posts van deze blog

KIP ALA BONNE FEMME

WITBROOD