SALADE NICOISE IN EEN BROODBOL



INGREDIENTEN:

    4            grote ronde broodjes ( bijv. Italiaanse bol 
    3  el       mosterd
 0,5            krop ijsbergsla
500  gr      gerookte zalm ( getrancheerd )  
    2            blikje tonijn uitgelekt
    2            zoute haringen 
    2            kappertjes
    2   el      zwarte en groene olijven  in plakjes
    6            zongedroogde tomaten op olie (  in reepjes )
    4            hardgekookte eieren ( grote maat )
    1            flesje caesardressing  
    1            rode ui in ringen


BEREIDINGSWIJZEN:

° Snijd de kapjes van van de broodjes en hol de broodjes uit 
° Snijd de zoute haring  in stukken 
° Bestrijk de binnenkant van de broodjes met mosterd
° Verdeel de sla over de broodjes 
° Leg daarop laagjes tonijn , zalm , haring , kappertjes , olijven , reepjes zongedroogde                  tomaten  en eieren 
° Druk de vulling iets aan en giet wat dressing erop 
° Leg de uienringen erop en dek eventueel af met de broodkapjes 

TIP:

Neem honing- mosterddressing in plaats van caesardressing en bestrijk de binnenkant van de broodjes dan niet met mosterd maar met een knoflook mayonaisedressing 

    

Reacties

Populaire posts van deze blog

KIP ALA BONNE FEMME

WITBROOD