HASSELBACK - TOMATEN MET TOMATENPESTO
INGREDIENTEN :
1 EETL. PIJNBOOMPITTEN
6 ZONGEDROOGDE TOMATEN
75 ML. OLIJFOLIE
250 GR. MOZZARELLA , IN DUNNE PLAKKEN
1 EETL. BALSAMICOAZIJN4 RIJPE VLEESTOMATEN
1 HANDJE BASILICUMBLAADJES
BEREIDINGSWIJZEN:
ROOSTER DE PIJNBOOMPITTEN IN EEN DROGE , HETE KOEKENPAN .
MIX DE PIJNBOOMPITTEN , ZONGEDROOGDE TOMAATJES, OLIJFOLIE EN BALSAMICOAZIJN IN EEN KEUKENMACHINE TOT EEN PESTO EN BRENG OP SMAAK MET ZOUT EN PEPER .
SNIJD DE VLEESTOMATEN AAN DE BOVENKANT MEERDERE KEREN IN MAAR NIET HELEMAAL DOOR .
STEEK IN IEDERE INKEPING EEN PLAK MOZZARELLAEN EEN BLAADJE BASILICUM.
SERVEER DIIRECT MET DE TOMATENPESTO ERBIJ
Reacties
Een reactie posten