THAISE BIEFSTUK REEPJES
INGREDIENTEN:
4 grote beestukken
4 rode rawits
150 gr taugé
1 groene paprika
1 gele paprika
1 pak rijstnoedels
1 broccoli
200 gr sperziebonen
1 limoen/citroen
1 el thaise vissaus
1 el sojasaus
4 el zonnebloemolie
1 el ketjap manis
2 el sambal oelek naar smaak
zout
BEREIDINGSWIJZEN:
1) Snijd de gele en groene paprika in kleine dobbelsteentjes
2) Snijd de broccoli en de sperziebonen klein en blancheer de broccoli en sperziebonen 5 minuten
en haal het er dan uit en spoel af met koud water
3) Laat de groente uitlekken en dep het droog
4) snijd de rawits fijn
5) Kook de rijst noedels volgens de aanwijzing op de verpakking
6) doe de olie in een wok en wok de paprika,broccoli en sperziebonen en voeg de taugé als laatste toe voeg de vissaus,sojasaus en ketjap en sambal toe bak ondertussen de biefstukken rosé en haal
uit de pan en laat ze even rusten onder aluminiumfolie
7) giet de rijstnoedels af en schep het op de borden doe de geroerbakte groente er naast en snijd de
biefstukken in reepjes en verdeel over de borden
Reacties
Een reactie posten