THAISE BIEFSTUK REEPJES




INGREDIENTEN:

4              grote beestukken 
4              rode rawits
150  gr    taugé  
1              groene paprika
1              gele  paprika
1              pak rijstnoedels
1              broccoli
200  gr     sperziebonen
1              limoen/citroen
1     el      thaise vissaus
1     el      sojasaus
4     el      zonnebloemolie 
1     el      ketjap manis
2     el      sambal  oelek   naar smaak 
                zout

BEREIDINGSWIJZEN: 

1)   Snijd  de  gele en groene paprika in kleine dobbelsteentjes
2)   Snijd de broccoli en de sperziebonen klein en blancheer de broccoli en sperziebonen  5 minuten 
      en haal het er dan uit en spoel af met koud water 
3)   Laat de groente uitlekken  en dep het droog 
4)   snijd de rawits fijn 
5)   Kook de rijst noedels volgens de aanwijzing op de verpakking
6)   doe de olie in een wok en wok de paprika,broccoli en sperziebonen en voeg de taugé als laatste           toe voeg de vissaus,sojasaus en ketjap en sambal toe bak ondertussen de biefstukken rosé en haal 
      uit de pan en laat ze even rusten onder aluminiumfolie 
7)   giet de rijstnoedels af  en schep het op de borden doe de geroerbakte groente er naast en snijd de 
      biefstukken in reepjes en verdeel over de borden 
 
   
 


Reacties

Populaire posts van deze blog

KIP ALA BONNE FEMME

WITBROOD